Ajankohtaista

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.

Äitienpäivän aamu alkaa rakkaudella ja pannukakuilla!

Äitienpäivän aamuna on aikaa pysähtyä ja juhlistaa äitejä herkullisen aamiaisen äärellä. Kuohkeat amerikkalaiset pannukakut sopivat täydellisesti äitienpäivän tunnelmaan. Tarjoa pannukakut tuoreiden marjojen, siirapin tai vaahdon ja kahvin kera, tai juuri niin kuin äiti ne mieluiten nauttii!

PÄÄSIÄINEN ON KEVÄÄN TÄRKEIN RUOKASESONKI!

Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.

Fast food, cafe ja ravintolamessut 19-20.3.2025

Olemme mukana Fasfood & Cafe & Restaurant Expo messuilla
19-20.3.2025.

Meidän pyörykkäbaarin löydät osastolta 3b21.

Lämpimästi tervetuloa!

Nähdäänhän messuilla!

Blinikausi on taas täällä!

Tervetuloa nauttimaan talven herkullisimmasta elämyksestä – blinistä, joka tarjoaa lämmintä yhdessäoloa ja makujen juhlaa jokaiseen suupalaan!

Makujen juhlaa – uutuudet tuotekehityskeittiöstämme!

Syksy tuo mukanaan uudet makuelämykset tuotekehityskeittiöstämme.

Simppelisti kesän paras hampurilainen!

Kesälistan myydyimpiä annoksia tulee jälleen olemaan klassinen hampurilainen. Tänä kesänä se tarjoillaan yksinkertaisesti, mutta makuun panostaen.

Herkullisia piirakoita kevään ja kesän juhliin!

Herkullisia piirakoita kevään ja kesän juhliin!

Syksyn satoa tuotekehityksessä ja messuilla

Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.

Täytetyt kasvispihvit - enemmän makua, rakennetta ja väriä

Kasvisten käyttöä edistetään syksyn herkullisissa juustotäytteisissä kasvispihviuutuuksissa. Punajuuri ja vuohenjuusto on täydellinen, klassinen yhdistelmä.