Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä nokare voita. Lisää pannuun kolmannes sipuleista ja ruskista hetki. Lisää kolmannes perunaviipaleista ja anna ruskistua hieman. Mausta suolalla. Kaada peruna-sipulipaistos voideltuun uunivuokaan. Ripottele puolet kalamurusta ja tillistä peruna-sipulipaistoksen päälle. Toista sama toiseen kerrokseen. Viimeiseen kerrokseen ainoastaan peruna–sipulipaistosta. Kuumenna uuni 160 C ja laita vuoka uuniin. Paista ilman kermaa n. 30 min. Kaada kuohukerma kalamuru-perunalaatikon päälle tasaisesti ja kypsennä kypsäksi.
Tarjoile punajuurilohkojen tai tillikurkkujen kanssa.
Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.