RESEPTI

Sinihomejuustoiset lihapyörykät paprikamajoneesin kanssa

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Sinihomejuustoinen lihapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika16 min

2. Ainekset

Sinihomejuustoisia lihapyöryköitä1 kg
Valmista paprikamajoneesia500 g
Sinihomejuustomurua viimeistelyyn

Lämmitä pyörykät ohjeen mukaan. Mausta majoneesi tarvittaessa savupaprikalla. Ripottele pyöryköiden päälle sinihomejuustomurua.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8032 Sinihomejuustoinen lihapyörykkä 30 g
Kypsä, pakaste.n. 200 kpl x 30 g = 6,0 kgNaudanliha 33 %, sianliha 33 %, ananas, laktoositon sinihomejuusto 11 % [pastöroitu MAITO, suola, hapate, mikrobiologinen juoksute, happamuudensäätöaine (E509), lipaasientsyymi, sinihomeviljelmä], KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), ananasmehu, suola, musta- ja viherpippuri, rapsiöljy. Lihapitoisuus 66 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.