Valmista ohjeen mukaan.
Kuumenna kanaliemi ja lisää joukkoon mausteet. Kaada joukkoon polenta ryynit koko ajan vispilällä sekoittaen ja kypsennä paketin ohjeiden mukaan.
Vuoraa metallivuoka tuorekelmulla kauttaaltaan ja kaada vuokaan hieman jäähtynyt polenta. Kopistele vuokaa pöytää vasten, jotta saat polennan tasaiseksi pinnaltaan.
Nosta vuoka jääkaappiin ja anna tekeytyä vuorokauden ajan. Kumoa vuoka pöydälle, poista kelmu ja leikkaa annospaloiksi. Paista annospaloja paistinpannulla voissa kauttaaltaan kauniin ruskeiksi ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille.
Kuumenna paloja 160C uunissa lämpimiksi ennen tarjoilua.
Sulata voi kattilassa ja lisää curryjauhe. Kuullota hetki, jotta maut irtoavat. Sekoita joukkoon vehnäjauho vispilällä sekoittaen. Kaada vähitellen joukkoon kuumennettua kanalientä samalla koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min.
Lisää joukkoon kuohukerma ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Kaada joukkoon omenakuutiot ja kuumenna (älä anna keittyä jotta omenat eivät hajoa).
Tarjoile lisukkeena esimerkiksi paistettua brokkoliinia ja lehtipinaattia.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.