RESEPTI

Kukkakaali–currypyörykät ja haalea nuudelisalaatti

Gluteeniton
Vegaaninen

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kukkakaali-currypyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180 °C
Kosteus0 %
Aika10 min

2. Nuudelisalaatti

Riisinuudeli kypsänä700 g
Retikkaa suikaloituna400 g
Porkkanaa suikaloituna400 g
Seesamin siemeniä20 g
Seesamiöljyä 0.5 dl
Öljyä0.5 dl
Riisiviinietikkaa 1 rkl
Suolaa ja hienosokeria maustamiseen

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan ja nosta jääveteen.


Kuumenna öljyt pannulla. Lisää kasvissuikaleet ja kypsennä hetki. Valuta nuudelit hyvin, lisää kasvisten joukkoon ja kuumenna.

Mausta riisiviinietikalla, suolalla ja sokerilla. Viimeistele seesamin siemenillä.


Nosta salaatti lautasille ja lisää lämpimät pyörykät. Viimeistele korianterilla ja chilillä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4300 Kukkakaali-currypyörykkä 15 g
Kypsä, pakaste.n. 400 kpl x 15 g = 6,0 kgKukkakaali 41 %, peruna, herne, kookoskerma, rapsiöljy, sipuli, gluteeniton korppujauho (riisijauho, peruna-, tapioka- ja maissitärkkelys, dekstroosi, hiiva, psylliumkuitu), inkivääripyre, valkosipuli, suola, korianteri, sokeri, perunajauho, curry -mausteseos 1 % (korianteri, sarviapila, juustokumina, fenkoli, inkivääri, cayenne), stabilointiaine (E461), mustapippuri, chili, limelehti. Kasvispitoisuus 72%.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.