RESEPTI

Falafelpuikko, punajuurihumus ja bataattiranskalaiset

Resepti

10 ANNOSTA

1. Falafelpuikko

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180°C
Kosteus0
Aika14 min.

2. Ainekset

Lagerblad Foods Falafelpuikko20 kpl
Valmis punajuurihummus500 g
Pakaste bataattiranskalaiset1.2 kg

Lämmitä tuote ohjeen mukaan.


3. Coleslaw

Valmis kaali-porkkanasuikale500 g
Vegaaninen majoneesi150 g
Valkosipuli hienonnettuna5 g
Suolaa
Mustapippuria

Sekoita aineet keskenään mieluiten käsin rutistaen. Mausta. Anna tekeytyä kylmässä mielellään yön yli.


Vinkki:

Falafelpuikko toimii esim. hodareissa, patongin täytteenä, finger foodina erilaisten dippien kanssa.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4061 Falafelpuikko 65 g
Kypsä, pakaste.n. 83 kpl x 65 g = 5,4 kgKikherne 70 %, rapsiöljy, sipuli, riisijauho, persilja, korianteri, suola, valkosipuli, kumina, nostatusaine (ruokasooda/E500ii).
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.