RESEPTI

Amerikkalainen pannukakku, murskattuja mansikoita ja vaahtokarkkeja

Resepti

10 ANNOSTA

1. Amerikkalainen pannukakku

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö150°C
Kosteus0
Aika6-8 min

2. Lisukkeet

Tuoreita mansikoita700 g
Vaahtokarkkeja
Kermavaahtoa

Puhdista mansikat. Murskaa haarukalla kulhossa, mausta tomusokerilla tarvittaessa.


 


Vaahtokarkit.


Asettele folion päälle vaahtokarkit ja polta pinnat kaasupolttimella.


 


 


 


3. Tuorejuustovaahto

Tuorejuustoa / mascarponea500 g
Tomusokeria
Aitoa vaniljasokeria1 tl

VINKKI:


Kokeile vaniljalla maustettua tuorejuustovaahtoa kermavaahdon sijasta.


 


Mittaa aineet kulhoon ja vaahdota sähkövatkaimella. Anna tekeytyä kylmässä hetki.


 


Käytä ainoastaan syötäväksi tarkoitettuja kukkia! Kukkakaupan kukat sisältävät aina hyönteismyrkkyjä eivätkä


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote9501 Amerikkalainen pannukakku 60 g
Kypsä, pakaste.n. 40 kpl. x 60 g = 2,4 kgLaktoositon PIIMÄ, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, rapsiöljy, sokeri, leivinjauhe (nostatusaineet/E450i, E500ii), laktoositon VOI (KERMA, suola), vaniljasokeri, suola.
liftUp img

PÄÄSIÄINEN ON KEVÄÄN TÄRKEIN RUOKASESONKI!

Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.