Lämmitä ohjeen mukaisesti.
Valmistus:
Laita tilkka öljyä laakeaan kattilaan ja kuumenna. Lisää kattilaan sipuli ja palsternakka ja anna kypsyä hetki. Nosta joukkoon kukkakaalinuput ja sekoita. Lisää curry sekä ruokosokeri ja sekoita. Kun curry on sekoittunut joukkoon tasaisesti, lisää tomaattimurska, kookoskerma ja kuohukerma. Sekoita ja anna hautua hiljalleen. Mausta kypsä curry suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Viimeistele pakasteherneillä.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.