Ajankohtaista 13.06.2024

Simppelisti kesän paras hampurilainen!

JAA:

Makujen juhlaa – uutuudet tuotekehityskeittiöstämme!

Syksy tuo mukanaan uudet makuelämykset tuotekehityskeittiöstämme.

Herkullisia piirakoita kevään ja kesän juhliin!

Herkullisia piirakoita kevään ja kesän juhliin!

Syksyn satoa tuotekehityksessä ja messuilla

Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.

Täytetyt kasvispihvit - enemmän makua, rakennetta ja väriä

Kasvisten käyttöä edistetään syksyn herkullisissa juustotäytteisissä kasvispihviuutuuksissa. Punajuuri ja vuohenjuusto on täydellinen, klassinen yhdistelmä.