Ajankohtaista 10.01.2025

Blinikausi on taas täällä!

Fast food, cafe ja ravintolamessut 19-20.3.2025

Olemme mukana Fasfood & Cafe & Restaurant Expo messuilla
19-20.3.2025.

Meidän pyörykkäbaarin löydät osastolta 3b21.

Lämpimästi tervetuloa!

Nähdäänhän messuilla!

Makujen juhlaa – uutuudet tuotekehityskeittiöstämme!

Syksy tuo mukanaan uudet makuelämykset tuotekehityskeittiöstämme.

Simppelisti kesän paras hampurilainen!

Kesälistan myydyimpiä annoksia tulee jälleen olemaan klassinen hampurilainen. Tänä kesänä se tarjoillaan yksinkertaisesti, mutta makuun panostaen.

Herkullisia piirakoita kevään ja kesän juhliin!

Herkullisia piirakoita kevään ja kesän juhliin!

Syksyn satoa tuotekehityksessä ja messuilla

Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.

Täytetyt kasvispihvit - enemmän makua, rakennetta ja väriä

Kasvisten käyttöä edistetään syksyn herkullisissa juustotäytteisissä kasvispihviuutuuksissa. Punajuuri ja vuohenjuusto on täydellinen, klassinen yhdistelmä.