RESEPTI

Halloumi-punajuuripihvi kasvisannos

Tämä take-away halloumi-punajuuripihvi kasvisannos on loistava valinta, kun haluat nopeaa, mutta silti ravitsevaa ja maistuvaa ruokaa. Halloumi ja punajuuri yhdistyvät täydellisesti, tarjoten sekä suolaisuutta että maanläheistä makeutta yhdessä paketissa. Annos on helppo ottaa mukaan, ja se tarjoaa vaihtelua tavalliseen pikaruokaan, ollen sekä terveellisempi että makuja täynnä.

Resepti

1. Halloumi-punajuuripihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180°C
Kosteus0 %
Aika12 min.

2. Ainekset

Lagerblad Foods halloumi-punajuuripihvi 40 g
Ratatuille
Rosmariinipaahdetut perunat
Tsatsikikastike
Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4085 Halloumi-punajuuripihvi 40 g
Kypsä, pakaste.n. 140 kpl x 40g = 5,6 kgHALLOUMIJUUSTO 34 % (pastöroitu LEHMÄN-, VUOHEN- JA LAMPAANMAITO, suola, juoksute, minttu), punajuuri 29 %, kikherne, riisijauho, rapsiöljy, sipuli, inkivääripyre, sitruunankuori, fenkoli, nostatusaine (sooda/E500ii).
liftUp img

PÄÄSIÄINEN ON KEVÄÄN TÄRKEIN RUOKASESONKI!

Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.