RESEPTI

Moderni kotiruoka-annos kanapyöryköistä

Tämä moderni kotiruoka-annos tarjoaa take-away vaihtoehdon, joka yhdistää tutut maut uudella tavalla: kanapyörykät saavat seurakseen kvinoasalaattia ja fetajuustomurua. Kvinoasalaatti tuo ruokaisuutta ja terveellisyyttä, kun taas feta antaa suolaisen säväyksen. Koko aterian kruunaa kylmä yrttikastike.

Resepti

1. Kanapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus0 %
Aika12 min

2. Ainekset

Lagerblad Foods kanapyörykkä 16 g
Kvinoasalaatti juureksilla
Fetajuustomurua
Kylmä yrttikastike
Reseptissä käytetty Lagerblad tuote5201 Kanapyörykkä 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl x 16 g = 6,0 kgKananliha 64 % , peruna, KANANMUNA, vesi, sipuli, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), musta- ja maustepippuri, rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

PÄÄSIÄINEN ON KEVÄÄN TÄRKEIN RUOKASESONKI!

Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.