RESEPTI

Rahkapannukakku välipala- tai jälkiruoka-annoksena

Tämä rahkapannukakku on monipuolinen herkku, joka toimii niin välipalana kuin jälkiruokana. Kevyemmän koostumuksensa ansiosta se on vähemmän raskas mutta yhtä herkullinen kuin perinteinen pannukakku. Vaniljavaahto ja tuoreet marjat lisäävät annokseen makeutta ja raikkautta sekä tekevät siitä täydellisen.

Resepti

1. Rahkapannukakku n.

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö150°C
Kosteus0
Aika4-6 min

2. Ainekset

Lagerblad Foods rahkapannukakku 40 g
Vanilijavaahto
Tuoreita marjoja
Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4200 Rahkapannukakku n. 40 g
Kypsä, pakaste.no. 75 kpl. x 40 g = 3,0 kgLaktoositon MAITORAHKA 34 %, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, laktoositon PIIMÄ, rapsiöljy, sokeri, laktoositon VOI (KERMA, suola), nostatusaineet (leivinjauhe/E500ii, E450i), suola.
liftUp img

PÄÄSIÄINEN ON KEVÄÄN TÄRKEIN RUOKASESONKI!

Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.