RESEPTI

Maissipihvit fajitapaistoksella ja tuoresalsalla

Resepti

10 ANNOSTA

1. Maissipihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180°C
Kosteus0 %
Aika12 min

2. Fajitaspaistos

Paprika punainen ja keltainen suikaloituna700 g
Sipuli kuorittuna ja suikaloituna1 kg
Öljyä paistamiseen
Suolaa ja rouhittua mustapippuria maustamimseen

Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista paprikasuikaleita hetki ja lisää sipuliviipaleet. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.


3. Tuore salsa

Erivärisiä pikku tomaatteja leikattuna neljään osaan400 g
Punasipulia kuutioituna200 g
Tuoretta korianteria hienonnettuna10 g
Hienonnettua jalopenoa201 g
Lime-mehua1 rkl
Sokeria1 tl
Suolaa ja rouhittua mustapippuria maustamiseen

Sekoita aineet keskenään ja mausta. Anna tekeytyä muutama tunti.

Tarjoile annos haaleana salaattina yhdessä avokado viipaleiden kanssa.


Vinkki:

Voit tarjoilussa myös asettaa maissipihvit fajitaspaistoksen päälle pannulle ja tarjoilla yhdessä tortillalettujen kanssa lisäkkeineen.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4078 Maissipihvi 30 g
Kypsä, pakaste.n. 180 kpl x 30 g = 5,4 kgMaissi 57 %, keltainen herne 23 %, porkkana, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, sipuli, gluteeniton KAURAHIUTALE, perunahiutale, perunajauho, sokeri, persilja, suola, herneproteiini, mausteet (paprika, musta-, cayenne- ja valkopippuri, korianteri, juustokumina, kurkuma, sarviapila, fenkoli, inkivääri). Kasvispitoisuus 94 %.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.