Mittaa aineet kattilaan, keitä kunnes sokeri on sulanut täysin. Jäähdytä.
Laita sipulit astiaan ja kaada jäähtynyt liemi päälle. Peitä kelmulla ja anna tekeytyä kylmässä yön yli.
Lämmitä vesi astiaan, lisää hiiva ja anna aktivoitua 5 min. Lisää sekoittaen muut aineet joukkoon, peitä kelmulla ja anna tekeytyä huoneenlämmössä muutama tunti. Leikkaa taikina paloiksi ja kaulitse runsaassa jauhossa. Paista kuivalla paistinpannulla keskilämmöllä kypsiksi.
Vinkki:
Tarjoile korianterijogurtin ja nopeasti pannulla paistetun mangoldin kanssa.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.