RESEPTI

Kukkakaali–currypyörykät, riisiä ja korianterijugurttia

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kukkakaali-currypyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö180 °C
Kosteus0 %
Aika10 min

2. Ainekset

Basmatiriisiä
Kookoskermaa
Tähtianis1 kpl
Kanelitanko1 kpl
Turkkilaista jugurttia600 g
Valkosipulinkynsi hienonnettuna1 kpl
Tuoretta korianteria3 rkl
Limemehua1 tl
Suolaa, sokeria ja mustapippuria maustamiseen
Kevätsipulia koristeluun
Chiliä koristeluun

Kypsennä riisi ohjeen mukaan, mutta korvaa kolmannes veden määrästä kookoskermalla ja lisää joukkoon kanelitanko ja yksi tähtianis.


Sekoita jugurtti, valkosipuli, korianteri, limemehu ja mausteet keskenään ja anna maustua pari tuntia ennen tarjoilua. Koristele annos kevätsipulilla, chilillä ja korianterilla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4300 Kukkakaali-currypyörykkä 15 g
Kypsä, pakaste.n. 400 kpl x 15 g = 6,0 kgKukkakaali 41 %, peruna, herne, kookoskerma, rapsiöljy, sipuli, gluteeniton korppujauho (riisijauho, peruna-, tapioka- ja maissitärkkelys, dekstroosi, hiiva, psylliumkuitu), inkivääripyre, valkosipuli, suola, korianteri, sokeri, perunajauho, curry -mausteseos 1 % (korianteri, sarviapila, juustokumina, fenkoli, inkivääri, cayenne), stabilointiaine (E461), mustapippuri, chili, limelehti. Kasvispitoisuus 72%.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.