RESEPTI

Lihapulla pasta-annos

Tämä take-away lihapulla pasta-annos on täydellinen yhdistelmä klassista italialaista makua ja kodinomaisuutta. Kermainen tomaatti-yrttikastike ja pennepasta luovat täyteläisen pohjan, jota mehevät lihapullat ja parmesanlastut täydentävät. Rucola lisää annokseen viimeistelevän, pippurisen säväyksen, tehdäen siitä yhtä aikaa syvällisen ja raikkaan.

Resepti

1. Italialainen lihapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min
Reseptissä käytetty Lagerblad tuote6034 Italialainen lihapyörykkä 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl x 16 g = 6,0 kgSianliha 82 %, paahdettu paprika (paprika, suola, viinietikka, sokeri), naudanliha 13 %, aurinkokuivattu tomaatti, sipuli, lihaproteiini (sika), kapris, mausteet (basilika, persilja, oregano, mustapippuri), stabilointiaine (E450), rapsiöljy. Lihapitoisuus 95 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

PÄÄSIÄINEN ON KEVÄÄN TÄRKEIN RUOKASESONKI!

Lammas kuuluu pääsiäisen perinneruokiin. Herkulliset lammaspyörykkämme ja -pullamme ovat kätevä vaihtoehto lounaalla. Täyteläiset valkosipuli-yrttivoilla täytetyt lammaspihvimme toimivat myös iltamenuissa.