RESEPTI

Lihapulla pasta-annos

Tämä take-away lihapulla pasta-annos on täydellinen yhdistelmä klassista italialaista makua ja kodinomaisuutta. Kermainen tomaatti-yrttikastike ja pennepasta luovat täyteläisen pohjan, jota mehevät lihapullat ja parmesanlastut täydentävät. Rucola lisää annokseen viimeistelevän, pippurisen säväyksen, tehdäen siitä yhtä aikaa syvällisen ja raikkaan.

Resepti

1. Italialainen lihapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min

2. Ainekset

Pennepastaa
Tomaatti-yrttikastiketta
Kuohukermaa
Valkosipulinkynsiä
Sipulia kuutioituna
Parmesanlastuja
Rucolaa
Suolaa ja mustapippuria maustamiseen
Oliiviöljyä
Reseptissä käytetty Lagerblad tuote6034 Italialainen lihapyörykkä 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl x 16 g = 6,0 kgSianliha 82 %, paahdettu paprika (paprika, suola, viinietikka, sokeri), naudanliha 13 %, aurinkokuivattu tomaatti, sipuli, lihaproteiini (sika), kapris, mausteet (basilika, persilja, oregano, mustapippuri), stabilointiaine (E450), rapsiöljy. Lihapitoisuus 95 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.